NyheterMorgendagens snowboardjenter samlet på Vierli

Morgendagens snowboardjenter samlet på Vierli

Skrevet av Katrine Røed, 15. Feb, 2015

5-8 februar samlet Snowboardforbundet 25 av norges ivrigste snowboardjenter på Vierli. Sammen med et svært dyktig trenerteam fikk de mulighet til å utfordre seg selv og hverandre i en av Norges beste parker.

Fredag hadde vi hele parken mer eller mindre for oss selv, og med perfekte forhold lå alt til rette for en fantastisk helg. Jentene kjørte på fra første stund, og allerede før lunsj hadde de fleste prøvd seg på noe de ikke hadde gjort tidligere. De fleste holdt seg i parken helt til heisen stengte, og rakk bare en rask middag før det var ut igjen for kveldskjøring.

Lørdag satt vinden en stopper for heisen og parkmoro på Vierli, men dagen ble allikevel lærerik og effektiv med bygging av minipark ved Camp Vierli. Jentene fikk også prøvd seg i skatehallen, og landslagskjører Helene Olafsen holdt yogainstruksjon og en snakkis om hvordan det er å kjøre snowboard på fulltid. Dagen etter var fortsatt ikke værgudene helt på vår side, men parken var åpen selv om vinden reiv godt på toppen, og det ble en bra dag med kjøring og moro.

Her er editen fra campen filmet av Glenn C. Pettersen i Process Films. Enjoy.

Tusen takk til:

Trenerne
Henning Marthinsen
Helene Olafsen
Dina Treland
Christian Christensen
John Sebastian Myhre

Vår konseptpartner for jentesatsning Mesta AS og selvfølgelig alle de positive og flinke jentene!