NyheterVi gleder oss til rå pipekjøring på søndag Foto: Preben Stene Larsen

Vi gleder oss til rå pipekjøring på søndag Foto: Preben Stene Larsen

NM i halfpipe førstkommende søndag

Skrevet av Sverre Alm, 26. Mar, 2014

Førstkommende søndag arrangeres norgesmesterskapet i halfpipe i superpipen i Wyllerløypa. Værmeldingen sier full sol og 10 grader og forholdene ligger til rette for et fantastisk arrangement.  Vi anbefaler alle å ta turen opp fra Oslogryta.

Søndagens konkurranse vil foregå i to deler hvor juniorene starter og seniorene overtar. Fra klokken 10.15 kjører junior- og yngre juniorklassene sine treninger og kvalifikasjonsrunder, før finaler klokken 13.15.  Senior/Open-klassen starter sin konkurranse klokken 14.10 med finaler klokken 17.00.

Siste frist til å melde seg på er i dag (onsdag), så om du ikke har fått somlet deg til det enda, kan du gjøre det HER.

Arrangementet er gratis for publikum og ettersom utøverne kniver om en samlet premiepott på 20.000 og muligheten for å vinne en kongepokal, kan vi garantere en dag med mye fantastisk snowboardkjøring.

Det meldes om strålende sol og fint vårvær i Wyller på søndag, så vi oppfordrer alle til å komme og se norsk snowboardkjøring på sitt beste.

Arrangementsansvarlig Henrik Thorsen fra Snowboardforbundet ser frem til søndagens konkurranse:
– Jeg forventer god stemning og rå kjøring under søndagens NM og vi gleder oss til å vise frem Norges beste pipekjørere i superpipen i Wyller. 

Se video fra fjorårets NM under.

Gode skussmål fra fjorårets konkurranse

Seniorkjørerne Lisa Wiik (33) fra Trondheim var en av fjorårets vinnere i NM i Wyller og hadde blant annet dette å si om fjorårets event:

– Jeg må jo bare få skryte av pipen, vi er så heldige som har den, forteller Lisa. 

Om du ønsker å reise med kollektivt til Wyller på søndag, er letteste rute bane #5 til Røa, hvor du tar 41. bussen videre til Wyllerløypa busstopp.

Mer info finner du på denne linken.

Foto: Preben Stene Larsen