NyheterKonkurransesesongen ruller videre her på berget

Konkurransesesongen ruller videre her på berget

Norgescupen er igang igjen

Skrevet av Henrik Thorsen, 22. Feb, 2012

Etter en liten pause på grunn av selveste verdensmesterskapet i snowboard, i Oslo, så er vi igang med de litt mindre, men minst like hyggelige konkurransene i Norgescupen. Hva skjer de neste ukene mon tro?

Vi vil aller først takke for sist Norgescup-helg, der det ble kjørt 3Star Pipe konkurranse med Burton i Tryvann, og slopestyle i Varingskollen. Resultatlister for disse konkurransene finner du her. Sjekk ut bilder og video herfra lenger ned i artikkelen.

Førstkommende helg, allerede om tre dager altså, er det duket for 3Star TTR konkurranse i slopestyle, i bakken som vant årets anlegg i 2011 på Snowboardawards, Ringkollen. Vi kan love en heftig park og for at det skal bli ekstra smooth så kjører seniorene på lørdag, og juniorene på søndag, så da blire masse shred på alle som er med. Info finner du her.

OBS! Påmeldingsfristen for denne konkurransen går ut i kveld (onsdag) kl 21.00.

Helgen 03-04 mars

Så neste helg igjen er det slopestyle på Dombås. Parken der har tatt seg skikkelig opp de siste årene, og de kliner til med konge overnattingstilbud for de som vil være med. All info finner du her.

Video fra Dombås, med Marcus Kleveland

Samme helgen arrangeres det også en lokal 1Star TTR Big air i Middagsåsen i Østfold. Så alle som holder til i det området bør sjekke ut den konkurransen her!

Helgen 10. mars

Men ikke nok med det, helgen etter dette igjen, altså 10. mars, så er det duket for monsterkonkurransen Robins Hood Hovden Open. Denne konkurransen er kun for seinorklassene, men en premiepott på totalt 100 000 kr vil nok dra mange dit, så skynd deg å melde deg på her! Ryktet sier at Emil Fossheim har bygget opp en helt rå park der oppe, og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss veldig til dette.

Litt av ett hopp de har fått på Dombås!!

Video 2Star TTR NC Slopestyle Varingskollen 2012:

Klikk her for å se bildegalleriet "Bilder 2Star TTR NC Slopestyle Varingskollen 2012":
Bilder 2Star TTR NC Slopestyle Varingskollen 2012