NyheterNy klubb- og breddeutviklingsansvarlig.

Ny klubb- og breddeutviklingsansvarlig.

Nyansatt: Bijora Sardarian!

Skrevet av Peter Gløersen, 24. Aug, 2016

Bijora Sardarian (25) er vår nye prosjektleder for klubb- og breddeutvikling.

– Klubb- og bredde er kanskje det viktigste vi gjør i Snowboardforbundet. Vi hadde veldig mange gode søkere, men er helt trygge på at vi valgte riktig person i Bijora. Hun er ekstremt hardtarbeidende, kjenner snowboardsporten inn og ut, samtidig som hun forstår idrettsnorge. Det er kombinasjonen av de ferdighetene som gjør at hun blir en stor ressurs for Snowboardforbundet i årene fremover. Dessuten er hun en gledesspreder på kontoret, sier Lisa Mari Watson, generalsekretær i Snowboardforbundet.  

Ved siden av sin nye jobb fullfører Bijora en master i Sports managment ved Norges idrettshøyskole. Hun har i flere år vært tilknyttet Snowboardforbundet. Først gjennom praksis fra NIH, deretter som frivilligansvarlig og prosjektleder på diverse arrangementer.

– Det er to veier jeg vil gå i denne jobben. Mot klubb og medlem ønsker jeg å aktivisere flere barn og ungdom – og voksne egentlig! Snowboard er veldig gøy og flere burde drive med det! Den andre veien er å bidra til holdningsendringer i Norges idrettsforbund. Måten klubb er organisert har blitt utdatert. Det bør bli enklere og bedre å være medlem i klubb, sier Bijora.

– Hvorfor er klubb så spennende?
– Medlemmene og klubbene utgjør Snowboardforbundet, ikke omvendt. Vi hadde ikke vært noe uten dem.


Bijora (her iført NASA-caps!) blir Snowboardforbundets andre Sardarian. Storesøster Biayna er allerede prosjektleder for inkludering.  

 


Vi legger ved dette, bare fordi det er gøy. Masteren hennes er riktignok ikke fra Hogwarts, men hun kan kanskje trylle for Snowboardforbundet allikevel?