NyheterNye medlemmer til valg

Nye medlemmer til valg

Nye styremedlemmer til valg i morgen

Skrevet av Trude Alnæs, 12. Mai, 2012

BENTSEBRUGATA:Mine damer og herrer, valgkomiteen har jobbet hardt og nøye og funnet tre kandidater til nytt styre. Dette vedtas i morgen på årsmøtet og vi håper å se deg der! Om du ikke tenker å ta turen kan du lese litt om de nye kandidatene som er oppe til valg her 

Lars Haugvad (Flipsquad) er 28 år og tidligere styremedlem og trener i Flipsquad. Han er opptatt av bredderekruttering og medlemsarbeid og har tidlige kjørt aktivt. Nå jobber han som fysioterapeut og er også involvert i funkis snowboardklubb for barn og unge med funksjonsnedsettelse. Han satt tidligere også i styret i Oslo snowboardklubb og jobbet da med Stryn campene, og konkurranser. Lars er en likanes og bra kar som har mye å tilføre styret.

Espen Haldorsen (41) er leder og snowboardtrener i NIL Snowboard. Dette sier Espen om sin motivasjon for å sitte i styret:  "jeg brenner for snowboard og ønsker å være med på utiklingen av sporten og forbundet videre. Er opptatt av rekruttering, utdanning og at forbundet er en best mulig samarbeidspartner for klubbene."Tanya Omtvedt Aslakrud (40) jobber til daglig i Telenor som forretningsansvarlig Business Objects for bedriftsmarkedet. Hun er medlem i Norske Geriatriske Snowboardere og har kjørt snowboard i en årrekke. Hun har tidligere vært økonomiansvarlig i tidligere AbDull Brettklubb på Lillehammer, medarrangør av diverse snowboard arrangement på klubb- og kommersielt nivå i 10 år og drevet snowboardbutikk og import av snowboard og klær.  Tanya sin motivasjon om å være med i styret er å bidra til å få frem verdien av Snowboardforbundet som et sponsorobjekt.

Styret vedtas på årsmøtet i morgen og du er hjertlig velkommen til å delta.

Styremedlemmer som ikke er på valg:
Sittende president: Cecilia Flatum
Sittende styremedlem: Atle Kleivdal
Sittende styremedlem: Mira Nordin   
Sittende styremedlem: Thomas Olsen
Sittende varamedlem: Lisa Wiik

Følgende styremedlemmer er på valg 16. juni:
Visepresident: Per Marius Skarstad
Styremedlem: Ola Keul
Styremedlem: Hilde Kjøll Eilertsen
Styremedlem: Gunnar Nørstebø
Varamedlem: Roger Hjelmstadstuen
Varamedlem: Henning Jodnes

 

Les Snowboardforbundets lov her

Les Snowboardforbundets strategiplan her