NyheterVårens Playboard er her

Vårens Playboard er her

Nytt Playboard i salg nå! Vår varmeste anbefaling gis

Skrevet av Julie Berge, 23. Apr, 2012

Sikkert vårtegn. Playboards vårnummer er nå tilgjengelig i bladkiosker og brettsjapper landet over. Her er noe av det du kan lese om i det kliss nye vårnummeret, med nytt design.Nytt newsletter har dem også fått forresten. Sign up people!

Er du medlem av forbundet får du Playboard direkte hjem i posten og er du ikke medlem får du nå en sniktitt på det nyeste Playboard som nettopp er sluppet.

En ting til, er keen på eksklusive premier og konkurranser bør du sjekke ut nyhetsbrevet du finner her

Steffen Austerheim

Han har fort blitt en av Norges drøyeste skatere, og er overalt om dagen. Foruten andreplass på Oslo Games og en banger part fra DC Embassy i Barcelona, filmer Steffen til Oslo 5, Martin Vadet-filmen og Jan K Håland-filmen (Gnav). Les stort intervju med den matglade Stavanger-gutten i Playboard #57.

Steffen om skatings utvikling:
– Folk er sykt redde for at den komersielle delen av skating vil ødelegge alt. Jeg tror alle alle fortsatt vil ha den samme følelsen når de går ut og skater. En contest vil aldri kunne erstatte en street part noen gang, det kan ikke sammenlignes uansett.

San Francisco

Vi blir med Oslo 5-gutta til byen som oser skatehistorie. Haugevis av fete bilder fra Hermann Stene, Karsten Kleppan, Henrik Lund og Henning Braaten.

Her er en smakebit fra teksten til Jørgen Østbye Johannessen:

San Francisco.
Emnefeltet på mailen vekker meg halvveis opp fra datatåken. Bare navnet av byen får meg til å tenke på Julian Stranger i filmen «Skypager», susende forbi vaktene på Black Rock mens Gangstarr-låta «DWYCK» pumper i bakgrunnen. Mike Carroll i «Goldfish» dukker også opp i tankerekken. Og før jeg rekker å lese videre på eposten, har han flippet over benkene på Union Square. Fra venstre kommer Bobby Puelo cruisende inn på Pier 7 i «Penal Code», og med ett forstår jeg budskapet i mailen fra Guffen (Henning Braaten):

Vi skal til San Francisco.

(Hvis du ikke får lyst til å lese hele artikkelen av dette veit ikke vi…)

Hypermountain

Fredrik Evensen, Erik Botner og Kasper Hägström har laget noe av det råeste på nettet i 2012. Vi slo av en prat med gutta bak Hypermountain-videobloggen om krangling, pudderproblemer, Facebook-frykt og mye annet.

Fredrik Evensen om Kasper Hägströms pudderutfordringer:
Han blir oppgitt og frustrert i blant. Men jeg tror at hvis de Ducksjen-gutta hadde sett han nå, hvordan han holder på, så hadde de blitt imponert. Han sier at han skal bruke det her for å gjøre seg klar for Huk 2012. Det er målet hans. Han bygger og bærer snøklosser og svetter og jogger for og nå målet. I går kveld kjørte han sit-ups og push-ups etter vi kom jeg fra bakken. Det sier litt. Han har bare sittet på data og stukket på fylla tidligere. Det her ble en ganske stor overgang.

Dina Treland

Hun gjør triks ned noen av Norges sykeste rails. I dette intervjuet deler hun tanker om dobbelkinks, selvtillit, trender og grønnsaker.

Tenerife med Swag

Chartertur med Swag-teamet. Les om blindturen til ferieøya som viste seg å ha mye å by på. Unntatt kulinariske opplevelser da. Som Henrik Lund skriver:

– Verste jeg har smakt siden måltidene i de polske gymsalene på hvite busser-tur i niendeklasse

Hjemmekos: Et rottereir i Malmø

Vi dro til Malmø for å besøke skate-kollektivet til Hermann Stene og Didrik Galasso. Hjemme hos de to elevene på skateboardskolen Bryggeriet fant vi mye rart.

Unge pistoler

Checkout med Sigurd Lindquist og Jani Hytland.

Vårens nye sko

Å dæven, sjekk ut kicksa.

5 på rappen: Tarjei Solberg

Om hodepine, blindern-emner og frossenpizzaer.

Tidsmaskinen

Vi skrur tida tilbake til 1995. 

I tillegg kan du sjekke ut:

- Jungel

- Gallerisider

- Tabusonen

- Rikets Tilstand

- Annet stæsj

- Fylleangst

- Mediebildet

- Playboard anbefaler

- Tegnekonkurranse

Og andre snasne ting!