NyheterSøknadsfrist på NTG er 1.mars. Sjekk info om skolen og opptak her. Foto: NTG

Søknadsfrist på NTG er 1.mars. Sjekk info om skolen og opptak her. Foto: NTG

Ønsker du å begynne på NTG?

Skrevet av Trude Alnæs, 28. Jan, 2014

Ønsker du å kombinere videregående utdanning med snowboardsatsing?

Er du en ambisiøs og motivert snowboarder som liker å trene?

Har du et stort utviklingspotensial på brett?

Vi mener NTG er det beste tilbudet for deg som virkelig vil bli god i idretten din samtidig som du ønsker en videregående utdanning. Dette krever mye av deg, men har du et brennende ønske om å bli best vil NTG gi deg en unik mulighet til å danne et grunnlag for å bli akkurat det. Du trenger ikke være best på snowboard akkurat nå, men ha potensialet og viljen til å bli det i fremtiden.

Tidligere elever på NTG: Torstein Horgmo, Gjermund Bråten, Ulrik Badertscher, Ståle Sandbech, Aleksander Østreng og Silje Norendal.

Skoletilbudet

På NTG Geilo legges det til rette for å kombinere trening og skolegang på en slik måte at man kan prestere på begge områder om man er motivert og legger ned en stor egeninnsats.

Idrettstilbudet

På NTG skal vi sammen danne grunnlaget for at du skal kunne hevde deg internasjonalt på snowboard. Det vil bli gjennomført seks samlinger i skoleåret 2014/15. Samlingene er hovedsakelig på høsten med samling i Oslo, en tur til Europa og nytt av året en tur til Breckenridge i desember.

Jentesatsning

Vi satser på jenter og oppfordrer derfor jenter til å søke. Vi kommer til å satse på gutter også, men målet er en jevn fordeling av søkere.

Besøk oss

Ønsker du å komme på besøk for å se på skolen, prate med trenerne/lærerne og kanskje være med på en økt? Da kan du ta kontakt med trener Marius Håker (994 12 675, marius.haker@ntg.no)

Slik blir du elev.

Norges Toppidrettsgymnas er åpent for idrettsungdom fra hele landet. Man kan søke om inntak til alle klassetrinn.

Inntaktskriterier:

Idrett:
Søkere må ha et godt utviklingspotensial i sin idrett og lyst til å bli best.

Skole:
Minimum 4.0 i snittkarakter

Søknadsfrist:
Fristen er 1.mars 2014. Søknadsskjema er åpent, og vi anbefaler å søke så fort du har bestemt deg. Søknaden leveres på nett:
Lever din søknad her. 

Inntakssamling

Vi inviterer aktuelle søkere til inntakssamling fortløpende. Inntakssamlingen blir 5.-7.mars så hold av datoen etter å ha levert søknad.

Sjekk også ut facebook siden vår: https://www.facebook.com/pages/NTG-Snowboard-Geilo/157683610908363