NyheterJobb med snowboard for funksjonshemmede

Jobb med snowboard for funksjonshemmede

Prosjektleder søkes

Skrevet av Lisa Mari Watson, 06. Jul, 2012

PROSJEKTLEDER SØKES: Har du en brennende interesse for fysiskaktivitet og funksjonshemmede? Da må du lese videre, for nå søker vi deg til en 30% stilling som prosjektleder for prosjektet "Funkis Plankekjøring" i Snowboardforbundet. Perfekt i kombinasjon med studier eller annet deltids arbeid og en unik arbeidserfaring

Prosjektleder ”Funkis Plankekjøring”

Snowboardforbundet har som mål å etablere en utstrakt og nasjonal satsning på funksjonshemmede og med det nye prosjektet ”Funkis Plankekjøring” kan du være med på en unik arbeidserfaring

Vi søker en prosjektleder som kan være med og videreutvikle tilretteleggingen for funksjonshemmede. Målet med prosjektet er å øke rekrutteringen, introdusere og tilrettelegge snowboardaktivitet for personer med nedsatt funksjonsevne.

Bakgrunn for prosjektet

Snowboard er et godt verktøy for å inspirere flere funksjonshemmede til å komme seg ut i aktivitet. I sesongen som har vært, ble det etablert et godt nettverk gjennom Oslo Funkispark i Tryvann. Dette prosjektet organiserte gratis snowboard kurs for unge og voksne personer med nedsatt funksjonsevne. Nå ønsker vi å utvide prosjektet med et større rekrutteringstiltak, der vi først og fremst utbedrer tilbudet i Oslo og utvider tilbudet nasjonalt i tre ulike regioner. Fokuset for prosjektet er snowboardkjøring, trygghet, lavterskel, lek og moro!  Som prosjektleder skal du i all hovedsak planlegge, organisere og tilrettelegge for aktivitetene.

Dine nye arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Planlegge, organisere og utføre prosjektet
 • Etablere god kontakt med miljøet og nettverket
 • Samarbeid med snowboardindustrien, Forbundet, anlegg og klubber
 • Jobbe aktivt med rekruttering av deltakere
 • Kunne kommunisere og formidle prosjektet
 • Være en god koordinator, bl.a. koordinere treninger og samlinger med instruktører
 • Budsjettansvar og kontroll
 • Levere evalueringer og rapporter

Din nye arbeidsgiver er opptatt av at du:

 • Har erfaring/ kunnskap eller ønsker å lære mer om funksjonshemmede
 • Har en interesse for snowboard og idrett
 • Er strukturert, effektiv, operativ, selvstendig og har evne til å tenke helhetlig og strategisk
 • Har gode lederevner; du er flink til å motivere, kommunisere, jobbe i team og få det beste ut av andre
 • Liker å formulere deg skriftlig, har gode norskkunnskaper, generelle datakunnskaper innen bilde-/videobehandling, excel, word, powerpoint og er venn med laptopen
 • Har en allsidig bakgrunn og erfaring fra organisasjoner, skoler, media, sponsorarbeid, klubbarbeid, eller generell idrettsorganisering?

Din nye arbeidsdag vil være variert, utfordrende og spennende. Arbeidsmiljøet er godt og inkluderende. Du vil lære mye gjennom delaktighet på mange arenaer både i og rundt vår organisasjon. Arbeidsdagen din vil du ha gode muligheter for å påvirke selv; i Snowboardforbundet er vi avhengige av personlig engasjement og kreativt initiativ for å oppnå våre mål.?

Arbeidstiden tilsvarer en 30% stilling og varer fra 1.september til 30.juli. Med en fleksibel arbeidsuke er denne stillingen perfekt i kombinasjon med studier eller annen deltidsjobb. Du vil ha muligheten til å reise, kombinert med arbeid hjemmefra eller i våre kontorer på Torshov i Oslo.

Ønsker du flere opplysninger om stillingen kan du henvende deg på dagtid til Prosjektleder Lisa Mari Watson (lisa@snowboardforbundet.no/ 92403494).

?Søknad og kortfattet CV, merket ”søknad Funkis Plankekjøring" sendes helst på e-post til lisa@snowboardforbundet.no eller post Snowboardforbundet, Bentsebrugata 13f, 0476 Oslo. Kandidater vil bli vurdert fortløpende! Siste frist 15. august 2012. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.