NyheterRailjam på Camp Vierli

Railjam på Camp Vierli

Skrevet av Julie Berge, 28. Mar, 2012

Torsdag arrangeres det railjam på Camp Vierli og arbeidet med railparken er i full gang! Vi forventer å se mange av deltagerne på NM-startlisten i tillegg til alle andre som vil være med. Premien er ikke dårligere enn en rail du får med deg hjem! 

- Arbeidet er allerede godt i gang! det vil bli fraktet snø ned fra fjellet for å sikre gode forhold sier eventansvarlig Ruben Søderlind. 


Det er Sparebankstiftelsen DNBnor som har gitt i gave til Snowboardforbundet, 55 railpakker tidligere kjent som ”Operasjon rekkverk”. 22 klubber har allerede mottatt pakker og nå har du sjansen til å ta med deg en hjem til odel og eie når uka er omme. 


Dette er konseptet:
Det settes opp 2 elementer bak Camp Vierli, en boks og en rail, hvor det skal konkurreres i ”best trick” i Jam format. Best trick herre, dame, jente og gutt, vinner hver sin rail. Dvs. i alt fire railsett blir utdelt i premier. Konkurransen er åpen for alle, eneste krav er at du er medlem av forbundet for å vinne railen. Eventet vil vare i ca to timer og det blir utelukkende god stemning torsdag kveld bak Camp Vierli: 

- Burn er på plass med musikk og DJ, og sammen med DC, DNB og Sparebankstiftelsen dnbnor er vi klare for å sette de sosiale rammene på NM. Det er ment å være et uhøytidelig, sosialt arrangement og vi ønsker alle velkommen til å delta!  sier eventansvarlig Ruben Søderlind.

Klubb-konkurranse:
I tillegg til å vinne selv, har du flere muligheter til å sikre deg og ditt nærmiljø en ny rail. Den klubben som har flest medlemmer representert blant topp ti under torsdagens session vil sammen med de andre vinnerne få levert et komplett setup til sin klubb.

Pølsefest:

Forbundet stiller med pølser til alle oppmøtte!!

Program:

16.00 – registrering alle klasser, det vil være mulig for seniorer å registrere seg 18.30 også.

17.00-18.30 – Junior og yngre junior girls og boys

18.30-19.00 - shape

19.00-20.30 – Senior ladies and gents

Format : Best trick - Jam
Det er gratis å delta!
All kjøring er på eget ansvar - og det er hjelmpåbud.