NyheterKjersti, Lisa og Dina videre til semifinaler!

Kjersti, Lisa og Dina videre til semifinaler!

Resultater etter dagens slopestylekvallik for kvinner

Skrevet av Thea Vangbæk, 15. Feb, 2012

I dag var både første og andre heat i kvalliken for slopestyle kvinner. I heat 1 var det kun Kari Opsal Mæland som representerte Norge, mens i andre heat var det Kjersti Buaas, Lisa Wiik, Silje Norendal, Marte Søderlund og Dina Treland som måtte gi jernet.

Tre av de norske jentene kvalifiserte videre som lucky loosers: Kjersti Buaas, Lisa Wiik og Dina Treland. Under pressekonferansen etter kvalliken understreket samtlige av jentene at det var utrolig gøy å kjøre.

-Jeg er fornøyd med å komme videre, selv om jeg ramla, smiler Kjersti Buaas.

I morgen er det semifinale i halfpipe, og på fredag i slopestyle, for både kvinne- og herreklassen. Kjersti skal delta i begge grener.

-Jeg prøver å ha lave forventninger til semifinalen i halfpipe i morgen. Jeg håper jeg lander alt og skal prøve å steppe opp tricksa.

Lisa Wiik sier hun er kjempeglad for å komme videre.

-Jeg satt meg et mål om å komme trygt gjennom løypa, og det gjorde jeg. De fleste av jentene slet litt med farta. Vi jenter trenger ofte litt mer tid på en sånn løype som dette, så det blir godt med litt trening i morgen så man får satt de tricksa man har planlagt.

Dina Treland melder også at hun er glad hun kom seg gjennom coursen. Hun sier løypa var litt uforutsigbar og at det var vanskelig med vinden som kom i kast i ny og ne. Uansett gleder hun seg til å kjøre mer de neste dagene.

Marte Søderlund var en av de som dessverre ikke kom videre til semifinalen. I tillegg fikk hun seg en ganske hard trøkk i første runnet. Likevel kom hun seg opp igjen og kjørte sisterunnet sitt, noe vi synes er utrolig tøft av henne.

Selv om Silje, Marte og Kari trakk litt for korte strå denne gangen, oppfordrer de folk til å komme og se Kjersti, Lisa og Dina i semifinalene på fredag.

Her er resultatene i slopestyle for kvinner:

Heat 1:

1. Enni Rukajarvi FI 64.2

2. Cheryl Maas NL 59.5

3. Charlotte Van Gils NL 54.4

4. Urska Pribosic SL 50

5. Jordie Karlinski US 48.2

Heat 2:

1. Shelly Gottlieb NZ 68.1

2. Sina Candrian CH 54.7

3. Ty Walker US 54.2

4. Megan Ginter US 52.4

5. Breanna Stangeland CA 50.5

Lucky losers:

1. Isabel Derungs CH 49.7

2. Katarzyna Rusin PL 49.1

3. Kjersti Buaas NO 48.4

4. Diana Sadlowski PL 45

5. Sarka Pancochova CZ 45

6. Rebecca Torr NZ 44.2

7. Lisa Wiik NO 43

8. Dina Treland NO 42.8