Nyheter



Ringkollen til helgen

Ringkollen til helgen

Skrevet av Mette Kvåle, 26. Feb, 2018

Er du sugen på å vinne en håndlaget Rinkollenpokal og kjøre med vennene dine i en helt konge park rett utenfor Oslo? 

3. og 4. mars er det årets slopestyle i Ringkollen. Nytt av året er at alle kan kjøre Norgescup begge dagene. Christoffer Hove i Rinkollen har gjort det til tradisjon å stille med håndlagde pokaler til noen heldige vinnere. Vi har sjekket og kan bekrefte at disse står klare i år også. Pokalene har reist hele veien fra Bali og er laget i tre - one of a kind!

Vi har snakket med Christoffer Hove om pokalene og han gir oss et veldig godt svar på hvorfor han har valgt som eneste i Norgescupen å spesial-lage pokaler. Han svarer på klingende dansk:

-Jeg tilbringe jo mine somre på Bali og syntes det er moro å mixe litt forskjellige balinesiske ting inn på Ringkollen for å gi stedet et mer personlig preg. Medaljer/pokaler til norgescuppen var noget jeg begynte med for to år siden tror jeg og var vel egentlig litt et tilfelde. På sommeren hade jeg funnet en svær sten på Ringkollen som var en typ av hvit kvarts. Jeg tog den steinen med til Bali fordi jeg kjenner mange der som liker sten og tror de har overnaturlige krefter. Mens jeg var på Bali fik jeg stenen skåret i mindre stykker og polert så jeg kunne bruke små stykker som gaver, men ham som hjalp meg med dette laget også nogen større stykker og sammen fannt vi på ideen om å lage en pokal av disse. Vi laget da en fot av balinesisk hard wood og et Ringkollen logo laget av en gammel mynt og da hade vi den første custom-made Ringkollen pokal, som blev utdelt til Norgescuppen i 2016. Jeg syntes det er litt kult å gi bort noget som betyr noget for meg også, og derfor bruker jeg nu hvert år mye tid på å uttenke nye ideer til pokaler/medaljer som vi kan gi bort til konkurranser på Ringkollen

Christoffer i Ringkollen tenker på det meste og vil at alle skal få kjørt mest mulig. Derfor har han også på plass en jibbelinje og blå hopplinje som er åpen hele konkurransen. Både påmelding og mer informasjon om konkurransene finner du HER 

Slopestylecoursen har flere linjer som kan velges - under ser du bilder av Norgescupcoursen

  1. Flat tube eller donkeydick
  2. Rainbow Rail , downrail eller tønne
  3. 2 kickers
  4. Up rail som kan brukes som shootout eller til hip landing.

Og jibbelinje på siden av coursen:

For deg som er født 2002-2004 er det også en precamp torsdag og fredag før Norgescupen med NTG trenger Christian Christensen og Marius Rustad + Jr. landslagstrener Marius Håker. For mer info og påmelding kan du se HER

Fortvil ikke om du her født for tidlig eller for sent, parken er åpen både torsdag og fredag for alle. Du kan kjøpe heiskort for 250,- en dag, 500,- to dager og 600,- tre dager. 

Har du ikke bil sier du? Og kommer deg ikke opp? Som medlem i en av våre klubber får du superrabatt hos AVIS med priser helt ned til 800 for helgen.

For priser og bestilling kan du se HER (MERK: prisene er bare gyldig dersom du kan vise medlemsskap når du henter ut bilen)