NyheterSuperstylesession (bilde fra 2013)

Superstylesession (bilde fra 2013)

Sesongens første Norgescup!

Skrevet av Martine Dahlmo, 13. Des, 2015

LADIES FIRST:  Sesongens første norgescup ble innledet med jentenes egne superstylesession på Geilo/Havsdalen søndag, som avslutning på jentecampen som også fant sted i helgen.

 

Resultater:    (se full resultatliste her!)

Yngre Junior Jente
1. Tina Steffensen (KIF)
2. Ine Marie Misund (Geilo)
3. Bettina Roll (Geilo)

Junior Jente
1. Ingvild Nymoen (KIF)
2. Julie Bratlie (KIF)
3. Sofia Bjarheim (KIF)

Senior Jente
1. Line Wold Moen (Hovden)
2. Marie Bruserud (Oslo Sidelengs)
3. Andrea Straume (Varingskollen)
Den første førsteplassen

For de som fulgte Tina Steffensen (KIF) som kjører i Yngre Junior klassen i fjor, er det ingen overraskelse at hun også i dag leverte godt. Ikke bare lå hun langt foran 2. plassen, men hun var heller ikke langt unna poengscoren til vinneren av Junior klassen.Line Wold Moen (Hovden) kjørte seniorklassen. Hun kom for konkurransen og tok førsteplass med backside og frontside 360 på de første hoppene, 50-50 på første rail, og fs180 på og cab 360 av den siste railen. En god kickstart på årets snowboardsesong! Line håper på å få deltatt på resten av norgescupens konkurranser og ser i tillegg frem til å kjøre sidelengs i nye miljøer i USA på nyået.Den første railen

Selv om coursen var bra og godt lagt opp til valgmuligheter, var det småhardt føre og konkurransen bar noe preg av å være den første for sesongen. Nivået var jevnt, og det var en heller safe start på sesongen for de fleste – Bortsett fra lille Linnéa Skogheim Herleiksplass på 5 år (!) som tok sin første rail i dag. Kanskje er det hun som viser hvor skapet skal stå i tiden som kommer?