NyheterVær med på videokonkurransen og vinn reisegavekort og berømmelse!!

Vær med på videokonkurransen og vinn reisegavekort og berømmelse!!

Shredit konkurranse!!

Skrevet av Tonje Oliversen, 13. Jan, 2012

Hvor kult er det ikke med en videokonkurranse bare for oss GIRLSA?!? Nå har du muligheten til å vinne både et reisegavekort og masse masse CRED! Hva er ditt bidrag?

I forbindelse med den nye GIRLS siden til Snowboardforbundet, kjører vi i gang en videokonkurranse baaare for oss jenter. Konkurransen vil foregå gjennom det meste av sesongen. En bra shrEDIT bør inneholde minst tre av disse tingene:

  • Kreativitet
  • Lek
  • Latter
  • Park
  • Offpist
  • Urban

Vi vil kåre beste edit hver uke, som blir publisert her på siden. Ved slutten av sesongen kårer vi beste bidrag gjennom hele konkurransen som blir premiert med et reisegavekort og selvfølgelig masse trynecred! Kommer du på noen grunn for å ikke sende inn din edit? Ikke vi heller. Jenter på brett er kult og vi gleder oss til å se alt dere har å komme med!

Nå er det bare å komme seg ut i bakken med gjengen, lage en FRESH edit og sende den inn til oss. Slik gjør du: Last opp videoen på din vimeokonto e.l. og send linken til oss på mail til lisa@snowboardforbundet.no

Her er litt råå jentekjøring fra Lisa Wiik, Dina Treland, Kari Opsal, Marte Søderlund og Volcomjentene Cheryl Maas, Elena Hight, Sarka Pancochova, Bryn Valaika og Jess Kimura til inspirasjon:

Lisa Wiik- Roxy Podcast:

Parking 2011 -> Dina Treland:

Juvass sommerbrett:

Volcom Girls Snowboarding 2011/12: