NyheterSnowboardaktiviteter under Oslo Vinterfestival

Snowboardaktiviteter under Oslo Vinterfestival

Skrevet av Mette Kvåle, 25. Feb, 2016

I helgen er det ikke bare de største verdensstjernene som skal i manesjen å leke seg på brett. Både lørdag og søndag inviterer Oslo Vinterpark sammen med Oslo Vinterfestival til sol, god stemning og snowboard! Snowboardforbundet er der med lavterskelkonkurranser, instruksjon og fete premier!

Som de fleste har fått med seg er det knall sol ute, og det er meldt like bra vær hele helgen. Samtidig som de største stjernene i verden kjører stillashopp og Half Pipe i Wyller arrangeres det nok en gang Oslo Vinterfestival for alle i Tryvann og Wyller. Dette er et åpent og gratis arrangement - det eneste du trenger er heiskort (du kan selvsagt hike opp og ned hvis du heller vil det..)

Årets fokus er actionsport, noe som gjenspeiler seg i aktivitetene. Alle aktivitetene, unntatt Oslo Rookie Fest, er gratis å delta på på og man trenger ikke melde seg på på forhånd. Det er gratis utlån av utstyr i Riglet og Snowskate. Next X-aktivtetene gir deg en kul trøye og inngang på X Games Oslos arrangement i Wyller på søndag; Ski Superpipe! Vi anbefaler deg å cruise rundt og delta på alle aktivitetene og kjøre innom våre hub-er der du kan varme deg rundt bålet med økologisk mat og drikke.

Snowboardforbundet kommer til å stå med telt i bunnen av Naganopipen (pipen i Tryvann) både lørdag og søndag. Her har vi med knallflinke instruktører som kan hjelpe deg til å sette noen nye triks i blåparken i løpet av helgen, fly enda høyere i pipen, eller kjøre enda fortere den cross-løypen. Det er oftest ikke mer enn noen gode pointers som skal til for å lære seg noe nytt, og med hjelp fra instruktørene våre får du det til! Spiller ingen rolle om du er 7, 16, 25 eller 40 år - vi hjelper deg!! 

Vi har også med en fotograf  tar bilder av deg i parken/pipen/crossen som du kan få i ettertid. Bare kom innom teltet og gi oss mailadressen din, så får du tilsendt bilder i ettertid. Lite slår ett bra snowboardbilde i sol!

Gjennom helgen kommer vi også til å kjøre noen morsomme konkurranser som vil bli løpende oppdatert på tavle i teltet. Det vil bli både highest hit konkurranse i pipen og beste tid i crossen.. fordelen er at vi har instruktører som kan hjelpe deg til å gjøre det enda bedre! Usikker på om du skal være med? Det trenger du ikke - vi kjører også idealtid i crossen. På denne måten har du mulighet til å vinne så lenge du er med. ALLE tider for konkurransene vil bli kommunisert ut fra Snowboardforbundteltet, så stikk innom og hør!

 

I barneområdet på Tryvann kan de minste prøve seg i Rigletparken. Her er det trygt og gøy å prøve snowboard for første gang. Gratis utlån av utstyr. Det vil også være konserter med Turbotroll, ansiktsmaling og bålkos. Vi oppfordrer alle med små kids til å ta turen til Riglet Park (2 - 6). Dette er en perfekt start for minste for å bli introdusert til snowboard!

 

Lørdag blir det Oslo Rookie Fest. Dette er en del av World Rookie Tour og samler de beste juniorene og yngre juniorene i verden. Her kan du se neste generasjons X Games utøvere!

Slopestyle-konkurransen blir arrangert på nasjonalt nivå som en del av World Snowboard Tour. Arrangørene er stolte av å ha konkurransen i hjemlandet til regjerende Rookie Champion, Mons Røisland. Konkurransen i Norge er et stort bidrag til The World Rookie Tour, som mange skandinaviske utøvere tar del i. 

 

 

For ALL INFO om Oslo Vinterfestival - kan du gå HER

På linken finner du all praktisk info, detaljer om alle aktiviteter, program, kart, transportinfo og mye mer!!

Arenabilde og oversikt over aktivitetene