NyheterDet er igjen duket for fest!

Det er igjen duket for fest!

Snowboardawards 2016

Skrevet av Dina Treland, 28. Jun, 2016

Etter fjorårets kjempesuksess med kombinert comeback og 10-årsjubileum av Snowboardawards har det aldri vært noe tvil om at det også i år vil bli en storstilt prisutdeling.

 Tid og sted vil bli spikra i løpet av kort tid, men samtidig som vi finpusser siste del av avtalene trenger vi din hjelp! Selv om vi har en særdeles kompetent jury som har fått med seg det meste som har blitt snurret, slidet og slashet det siste året kan selv de gå glipp av noe. Vi er derfor helt avhengige av at dere sender oss forslag på hvem som bør nomineres til de ulike prisene. Kriterier for prisene finner dere her.

 

Prisene som skal deles ut under Snowboardawards 2016 er: 

 
-Årets mannlige kjører

-Årets kvinnelige kjører

-Årets gjennombrudd

-Årets event (NY!!!)

-Årets bilde

-Årets edit

-Årets part

-Årets klubb

-Årets park

-Årets triks

-Årets ildsjel

-Æresprisen

 

Nominer dine favoritter på facebooksiden vår, enten på veggen eller via PM. Om du ikke har facebook kan du også sende en mail til awards@snowboardforbundet.noFristen for nominasjoner er 1. august, men vi anbefaler selvsagt at du sender de med en eneste gang, mens du fortsatt har vinteren (relativt) friskt i minne.

 

HAR DU TATT ÅRETS BILDE?

Vi oppfordrer alle fotografer til å sende oss sitt beste bilde fra sesongen som gikk. Dette sendes til awards@snowboardforbundet.no innen 1. august.