NyheterHvem er favorittdama di?

Hvem er favorittdama di?

Snowboardawards - Året Kvinnelige Kjører

Skrevet av Dina Treland, 06. Jan, 2014

Damene våre gjør det bra på forskjellige områder, nå skal det avgjøres hvem vi setter mest pris på.

Kjersti Buaas er nominert i selskap med Helene Olafsen, Dina Treland og Silje Norendal. Kjersti svarer bra på Playboards spørsmål:

Hva tenker du om å være nominert «Årets kjører»?
-Jeg synes det er både stas og en ære å være nominert i kategorien «årets kjører».

Kan du fortelle litt om høydepunktet ditt forrige vinter?
-Jeg hadde en god sesong både resultatmessig og i forhold til utvikling og progresjon på brettet og som menneske. Tredjeplassen i X Games var kanskje det morsomste i konkurransesammenheng; løypa var både kreativ og innenfor flytsonen og jeg fikk satt et run som jeg var veldig fornøyd med!

Er det noen av de andre nominerte som skiller seg ut?
-For meg skiller alle seg ut på sin egen måte. Det er ekstra kult er at alle har veldig ulik “kjørestil” og fokuserer på forskjellige disipliner; Silje og jeg i slopestyle, Helene i både boardercross og slope og Dina på rails og street. Det er jo en gjeng med helt fantastiske jenter som er utrolig dyktige på brett. Det alle har til felles er vel tilnærmingen til snowboard, hvor det å leke seg og ha det gøy alltid er det viktigste :)

Du skal kjøre ditt fjerde OL om litt over en måned. Hva slags tanker gjør du deg om det? 
-Jeg gleder meg samtidig som jeg tenker på paradokset om både OL/ IOC/ FIS politikk, hvordan utbyggingen både skader miljø og mennesker og urolighetene mellom ulike kulturer som rår i dette området. Når det er sagt så blir det spennede å delta i en ny OL disiplin, være en del av og kunne vise fram hva det vil si å kjøre “slopestyle» og snowboard til så mange mennesker som når et OL blir formidlet!

 

Klikk deg over til Playboard for å stemme og lese intervju med de andre jentene!