NyheterSnowboardcamp er fett!

Snowboardcamp er fett!

Skrevet av Marius Håker, 24. Nov, 2016

17.-20. november vartet Geilo opp med årets første snowboardcamp.

Geilo har hatt helt rå railpark siden 10. september, og hopplinja var klar allerede fra andre campdag. I parken var det 8 rails og 4 hopp, som sørget for å gi god luft under bretta, enten du kjørte de to røde eller de to blå hoppa. Campdeltakerne fikk her kjørt inn de gamle triksa og mange lærte seg også noe nytt. Trenercrewet var Christian Christensen og Mira Nordin fra NTG snowboard og Marius Håker fra snowboardforbundet.

Kreative rails var også satt opp av det som antas å være det danske snowboardlandslaget, og alt i alt bydde Geilo på en park av snowboardere for snowboardere. I tillegg har du selvfølgelig parksjef Clint Butcher, som har ski på beina, men snowboard i hjertet. Snøen var så bra at det eneste som måtte smøres om mårran var nistepakka. 

"Superstooka på å få klar fjellparken til Snowboardcampen, det ble lange dager og helt rå innsats fra park crewet. Dette har vært vår beste sesongstart, og det vil bare bli bedre i årene som kommer."
- Clint Butcher, The Superstoked Parksjef

"Sykt fett å være på tur og liksom ordne selv. Kjøre masse snowboard med venner og bli kjent med andre snowboardere fra hele landet"
- Johannes Taklo, Stoka Camper

Det var ikke bare i bakken det var action, vi var også to ettermiddager i Geilohallen. Fredagen var det turntrening med trampoline og airtrack. På lørdag var det styrkesirkel med kroppsvekt, og her ble det utfordringer på stabilisering og kjernemusklatur. Rommet hadde høyere maxpuls enn ett aerobicteam i midtlivskrisa, så alle gikk herfra slitne og støle.