NyheterKaroline og Nora gleder seg til SBX imorgen

Karoline og Nora gleder seg til SBX imorgen

Sol og 14 grader på Vierli nå

Skrevet av Julie Berge, 27. Mar, 2012

Akkurat nå er det full sol og 14 varmegrader på Vierli. Det jobbes på spreng for å få shapet hopp og slope i best mulig før NM-konkurransene som starter i morgen. 

- Det er ikke optimalt med det været vi har nå, men det ser ut som det skal bli litt kaldere fremover, så vi håper det blir bra. Vi skal uansett gjøre det så bra som mulig, sier Kristoffer Grude, før han løper opp i NM-slopen for å klargjøre den enda mer.

I morgen er det klart for NM i snowboardcross her på Vierli. Landslagstrener i snowboardcross Jonte Grudelius har selv vært her og planlagt NM-crossen. Vierli ønsker velkommen til snowboardcrossløypa som nå er klar.

Saken fortsetter under bildet

 Foto: Camp Vierli 

Juniorene Karoline Herleiksplass og Nora Andersen er blant de som skal kjøre i morgendagens konkurranse, de er spent på forholdene.

- Det kan bli veldig variert vær her, og det kan fort bli mye vind. Det er dumt med mye motvind når vi skal kjøre snowboardcross i morgen, da går det så sakte, sier Nora. 

- Ja, jeg håper det blir hardt i bakken under snowboardcrossen, for ellers går det ikke fort, fortsetter Karoline.

Jentene gjorde det kjempebra i søndagens halfpipe-NM, der Karoline vant og Nora tok tredjeplassen i juniorklassen. De tror likevel det blir hard konkurranse i snowboardcross, slopestyle og big air her på Vierli.

- Det er tøft i klassen vår, og det er jo flere som er med enn før. Vi er ni stykker som skal kjøre, og nivået er veldig høyt, men det blir sikkert kjempegøy, sier jentene, som er på vei ut for å teste bakkene.

Morgendagens NM-program kan du finne her