NyheterFoto: Peter Gløersen

Foto: Peter Gløersen

Solfylt start på NM-uka

Skrevet av Dina Treland, 16. Mar, 2016

Vi har shedda så mye slush at vi får brainfreeze!

Snowboardkjørere fra det langstrakte land strømmer nå til Trysil, der hele bygda er klare for å ta i mot den norske eliten. Parken er testet og nesten godkjent, så det er bare å komme seg til Trysil for å få mest mulig trening.

 


Mathias Teigland chill-laxer på den gnarly railen

 

En rekke kjente og ukjente snowboardkjørere er allerede på plass i Trysil der NM går av stabelen denne uka. I slush og perfekt påskeføre er parken de siste dagene blitt offer for høy dra-på-faktor, god stemning og ekstremt store smil. Alt ligger til rette for at dette kan bli tidenes beste norgesmesterskap. Parken vil være åpen onsdag, men holdes stengt under kveldskjøring på grunn av shaping og ombygging. Med andre ord bør du komme deg til Trysil så snart som mulig hvis du vil teste løypa før konkurransedagen, selv om det vil bli noen endringer før slopestylekonkurransene setter i gang. Snowboardcrossløypa er ferdigbygget, og vil stå klar til trening onsdag.

 

Snowboardcrossløypa er nå ferdig poachet og klar for trening. 

 

Det vil også være mye andre morsomme aktiviteter under NM, som Bowling NM for snowboardere i regi av Funkis snowboardklubb, Nescafè Winter Games, påskeeggjakt, yogatimer hver morgen og stor bankett på lørdag kveld. Husk å melde deg på til banketten på infostanden som du finner på Radisson Blu Resort innen påmeldingsfristen torsdag kl 15.00! 

 

 

Praktisk informasjon 

 

Onsdag fra 18.00 – 21.00 blir det registrering i lobbyen på Radisson Blu Resort Trysil.

 

NM-deltakere kan kjøpe rennkort med 40% rabatt. Husk keycard!!

Alle som vil følge med på eventuelle endringer kan registrere telefonnummeret sitt på infostanden på Radisson Blu Resort Trysil.

 

Dersom du har noen spørsmål angående NM er det stor sannsynlighet for at du finner svar i håndbøkene som er laget for utøvere og publikum: 

ALL INFORMASJON FOR UTØVERE FINNER DU HER

ALL INFORMASJON FOR PUBLIKUM FINNER DU HER

  

Night`n er klar for å få kjørt seg.

 

Program

 

Onsdag 16. mars: Registrering 

Torsdag 17. mars: Slopestyle Junior og Yngre Junior

Fredag 18. mars: Snowboardcross alle klasser

Lørdag 19. mars: Slopestyle Senior 

Søndag 20. mars: Big Air alle klasser

 

Trysil har gjort en god jobb med bygging til NM