NyheterDina skal ha to is i sommer!

Dina skal ha to is i sommer!

Sommerintervju med Dina Treland

Skrevet av Peter Gløersen, 01. Jul, 2016

Andremann (kvinne) ut i vår sommerspalte er regjerende norgesmester, Dina Treland!

Snowboard-Norges mest dedikerte kjører forlovet seg i japansk pudder i vinter. I sommer drømmer hun om et Ducksjen-comeback mens hun sluker blogge-is på blogge-is.  

 

Hvor er du nå?
Sitter i bilen på vei ned fra breen. Årets beste Fonna-dag!!

 

Hvem er i bilen og hvem oppfører seg dårligst av dem?
Jeg sitter på med de som har What-campen. Sigbjørn Tveit oppfører seg helt klart dårligst. Han har drukket alt for mye Red Bull!

 

Hva er planene for sommeren?
Har egentlig veldig lite planer for sommeren. Ferien min var jo å være her på Fonna, så nå er det hjem og jobbe. Tror det blir en liten surftur til Stadt, og så skal jeg hjem til familie i Flekkefjord. Ellers blir det vel en del volleyball, bading og teltturer håper jeg!

 

Apropos Flekkefjord. Det går rykter om at faren din har kjøpt et fjell til deg der. Bortskjemt?
Haha, nå tar du det litt ut av sammenheng! De kjøpte litt mer eiendom rundt huset som ligger langt inne i skogen, for at hestene skal kunne gå der, så har vi drevet å spøkt litt om at jeg skal kjøpe et «fjell» der, fordi det høres kult ut å ha et eget fjell… Men merk deg at jeg skulle få kjøpe det – ikke få det.

 

Du må ikke la sannheten komme i veien for en god historie, Dina. Hva var best med japanturen din i vinter – pudder eller forlovelse?
Oi! Det går ikke an å svare på. Jeg kunne jo alltids dratt tilbake for pudderen en annen gang, så er vel forlovelsen jeg ikke ville vært foruten. Men forsåvidt så ville jo den kommet en annen gang også om jeg hadde valgt pudder. Begge deler var top notch!

 

 

 

Da har du nok allerede svart på neste spørsmål som var «hva var vinterens beste dag». Neste spørsmål: vi trenger litt mattips. Hva lager du i sommer?
Dinas matblogg: I går lagde jeg en slags digg impro-suppe. Koker kokosmelk med chilipaste og alt jeg finner av grønnsaker. Sopp, paprika, kikerter, blomkål, ingefær og hvitløk er godt. Og du kan gjenre slenge i litt nudler også. Hjemmelagd naanbrød ved siden av er konge, og når du først er i gang kan du lage litt ekstra så du kan lage naanbrødpizza dagen etterpå :) Jeg eksperimenterer med å dyrke grønnsaker på terrassen, så gleder meg til å komme hjem og se hvordan det ser ut der!

 

Det beste å drikke om sommeren da?
Vann! Eventuelt boblevann hvis jeg skal slå meg løs.

 

Favorittis?
To is. Royal lakris og den der skogsbærisen av bloggedama som ungjentene skal tro at de blir pene av. 

 

Blir man pen av Fotballfrue-isen?
Pen, slank og sunn. Den der til hun Camilla er klart best. Tenk om man ble seende ut som Drillo av å spise Drillo-isen. For å ikke snakke om kaptein Sabeltann. Favorittbloggeren min er forresten Singelmann.no

 

Appropos trendy bloggere. Du er jo på en måte snowboard-Norges Camilla Pihl. Hvilket plagg skulle man hatt for å være «inn» i vinter?
Haha, litt seint, men bibs. 

 

Bukseseler der altså. Hvis du kunne velge fritt mellom aktive og gamle snowboardere – hvem ville du aller helst sett en ny part av til høsten?
Oi, kan jeg tenke på det mens jeg børster tenner? … Jeg vil se en splitpart med hele Ducksjen!

 

Du vant nesten alt som var å vinne på NM i år, men gjorde også masse behind the scenes. Fortell!
Jeg ble spurt om å jobbe med presse under NM, og da dette innebar verdens diggeste hotellfrokost og at jeg kunne få lov til å delta selv også var jeg ikke vanskelig å overtale. Da jeg kom dit ble jeg plutselig dommer også, og fikk i oppdrag å være med å bygge park til langt på natt en dag. Men det var gøy! Sjukt vanskelig å være dommer, skjønner at det har vært mye rar dømming i alle konkurranser opp gjennom årene. Jeg satset stort på boardercrossen, men var dessverre like dårlig der i år som sist jeg prøvde det for fem år siden.. Men big airen gikk jo bra, og ganske greit i slopestylen også, utenom at jeg ikke helt greide holde meg på beina, haha. Er det nå du vil at jeg skal takke deg som trener?

 

Ja…
Hele NM var sjukt gøy forresten, parken var bra, frokosten holdt meg mett resten av dagen og flowrideren var konge! 

 

Stoke oss litt opp med en favorittpart da!
Jeg synes alltid det er gøyest å se på de man kjenner faktisk!

OFFTHECUFF - Eirik Nesse FULL PART from Postland Theory on Vimeo.

Med soleklart favorittriks på 2:03

 

Det blir Snowboardawards igjen rett over sommeren. En person som bør nomineres er…
GOL-PARKEN!

 

Så noe raske sommerdilemmaer…
Badering eller flytemadrass? Flytemadrass
Kråling eller frosketak? Flyting på ryggen? Jeg velger kråling, vannet i Jondal er kaldt!
Grillmat eller reker? Reker, men jeg liker ikke å se at rekene faktisk er dyr..
Det var kanskje dumt spørsmål for en veggis. Du kan jo få valget mellom aubergine eller tofu?
Ingen av de! Er ikke helt veggis når jeg spiser reker da.. 
Slakk line eller longboard? Haha, slakk line tror jeg!
Brennmanet eller brennesle? Brennesle. Hippie-Dina kan prøve å lage te av dem.
Marcus eller Martinus? Marcus Kleveland!
Fonna eller Stryn? FONNAAAAAAA
Tour de France eller fotball-EM? Ville sagt Tour de France, men har sett noen kamper og tatt meg selv i å synes det var spennende. Så EM.

 

LES OGSÅ: Sommerintervju med Torgeir Bergrem