NyheterMatt Pain

Matt Pain

Superstylesession og Session Jentecamp

Skrevet av Mette Kvåle, 06. Des, 2016

Til helgen er det klart for sesongens første Norgescup på Geilo. Som vanlig arrangerer Epic Boardshop jentecamp i samarbeid med Session fra torsdag og søndag er det Superstylesession i Havsdalen. 

Helgen starter allerede torsdag med camp i regi av Epic Events AS, Session og Snowboardforbundet. Dette gir deg 3 fulle dager i bakken og parken og en skikkelig kickstart på sesongen sammen med likesinnede jenter fra hele Norge. Her kan snowboardjenter i alle aldere melde seg på enten de er nybegynnere eller har kjørt mye. På campen deles kjørerne inn i grupper på 6-8 pers som hver har egen instruktør. Det deles inn etter nivå og hva man helst ønsker å kjøre. 

For mer info og påmelding til campen kan dere gå HIT 

Søndag er det duket for Superstylesession igjen. For å slippe kø og dårlig tid søndag morgen er det lurt på registrere seg på Epic Boardshop lørdag kl 20.

Det vil bli Jam med 4 run og 2 tellende, så her er det bare å kose seg og kanskje prøve på ett av triksene du har lært på campen. Parken vil være åpen både fredag og lørdag, så det blir god tid til å bli kjent med coursen. 

For påmelding og mer info om konkurransen gå HIT

Superstylesession des.2015

Jentesatsningen i forbundet ønsker alle en god jul med en liten feelgood edit fra breddecamp og Superstylesession på Geilo forrige helg. Takk til Epic Events & Boardshop. og Snowboardgruppen Geilo IL for super innsats! Håper på å se så mange brettjenter som mulig på våre arrangementer over nyttår!

Posted by Snowboardforbundet on Monday, December 21, 2015