NyheterJentene først i sesongens Norgescupåpning Foto: Emil Eriksson

Jentene først i sesongens Norgescupåpning Foto: Emil Eriksson

Superstylesession på Geilo

Skrevet av Sverre Alm, 16. Des, 2013

Denne helgen var det Superstylesession på Geilo. Dette er en Norgescup kun for jenter som denne gangen fant sted i Kikutparken. Med bluebird og en strøken park ble det en flott åpning av sesongens Norgescup.Foto: Emil Eriksson

Uken før konkurransen var parken preget av isete føre og dårlig vær, men på konkurransedagen glimtet solen til etter et lite snøfall noe som førte til optimale forhold for de 35 kjørerne. Parken var bygget opp av mange mindre elementer, noe som passet jentene bra, og det resulterte i mye kreativ og morsom kjøring.

– Alle jentene kjørte kjempe bra og vi fikk se mange back to back 3ere og masse kule switch triks. Det så ut som parken passet dem veldig godt, så jeg må få sende en takk alle på Kikut som har bygget en veldig bra line, sier eventansvarlig Henrik Thorsen

Kikutparken på søndag. Artikkelen fortsetter under bildet


Foto: Henrik Thorsen

Vinneren av seniorklassen var Thea Stenshagen (Gausdal), som vant foran Emilie Evensen (Varingskollen) 2. plass og Synne Skjøtskift (Geilo IL) 3. plass. Thea vant med runnet: Switch 50-50 frontside board, Switch 50-50, cab 540, backside 360, frontside 360, backside 180 og til slutt en switch frontside board.

Hanne Eilertsen (BSK) tok seieren i juniorklassen foran Nora L. Frisvold (Hønefoss brettklubb) på 2. plass og Andrine Pettersen (BSK) på 3. plass. Hanne vant med følgende run: Switch boardslide til forward, backside boardslide to fakie, cab 180, backside 360, frontside 180, switch backside 180 og en avsluttende 50-50 backside 180.

I klassen yngre junior var det Tina Steffensen (KIF) som stakk av med seieren foran 2. plassen Elise Herleiksplass (Geilo IL) og 3. plassen Helle Meland (Bygdøy monolitten). Tina vant med runnet: 50-50 boardslide, 50-50, air, indyair og en avsluttende air.

I tillegg var det 10 ivrige kjørere som stilte opp i kids-klassen. Og etter smilene å dømme, så det ut til at alle hadde en veldig fin dag i bakken.

Superstylesessions er en konkurranse som holdes kun for jenter. Dette er et event der mange jenter har hatt sin konkurransedebut. Det tilrettelegges med en arena tilpasset jenter, og er et arrangement der fokuset er å ha det gøy uten at jentene føler noe press.

Flere bilder og en video fra konkurransen kommer snart, så følg med for mer moro.