NyheterTa med kubjella og kom!

Ta med kubjella og kom!

Ta med kubjella og kom! VM i Snowboard er i gang

Skrevet av Trude Alnæs, 11. Feb, 2012

OSLO VINTERPARK/WYLLER: Med trening og testing av løypa i helga er nå VM i Snowboard endelig i gang. De norske kjørerne Ståle Sandbech og Torgeir Bergrem oppfordrer alle til å ta med kubjella og bli med på festen.

Ståle Sandbech er fornøyd etter å ha prøvd løypa. Han oppfordrer alle til å ta turen opp for å sjekke ut verdensmesterskapet.

–Det ser veldig lovende ut og vi satser på fint vær og mye folk. Det er bare å komme når det er VM i Wyller, ta med kubjella og folk og lag liv oppfordrer Sandbech.

Ståle kjører egen mat under VM

Denne helga er det trening for menn og kvinner i grenene det konkurreres, Slopestyle og Halfpipe, samt pre-kvalikk til Slopestyle for menn på søndag. Etter andre dag i VM-løypa er landslagskjører Torgeir Bergrem fornøyd. –Coursen virker veldig bra, det er en fin størrelse på hopp og det er bra rails. Man får mye fart. Før jeg kom til bakken trodde jeg det skulle være veldig store hopp, men det hele virker veldig bra, sier han.

De norske kjørerne er i god form og landslagssjef Thomas Harstad kan fortelle om god stemning blant kjørerne etter trening.

– Det var litt flatt lys i dag, og vi brukte tid på å teste fart og hoppene, sier han.

– Jeg gleder meg til å se kjørerne når løypa har satt seg litt mer. Hittil virker alt veldig bra for de norske kjørerne, forteller landslagssjefen som oppfordrer alle til å ta turen opp i Wyller i helga som kommer.

Mye media under VM. Ståle og Torgeir snakker med Aftenposten