NyheterTAC junior er godt i gang. Neste stopp Trysil 29 mars

TAC junior er godt i gang. Neste stopp Trysil 29 mars

The Arctic Challenge junior besøker Trysil

Skrevet av Gina Nyquist, 25. Mar, 2014

 

The Arctic Challenge junior besøker Trysil med snowboard & twintip aktiviteter for alle mellom 8 og 12 år! 

 

Dette passer for alle mellom 8-12 som kjører brett eller twintip! Arena er tilpasset nybegynnere og viderekommende.

 

Musikk, giveaways, underholdning og moro for store og små. 

Gaver og premier til barn & foreldre. Morsomme konkurranser for foreldre mens barna kjører!

 

Ta med barna til fjells for en herlig opplevelse folkens!

 

Tidspunkt: Lørdag 29 Mars! oppmøte klokken 1100!

Sjekk facebook for mer info her

TAC jr har allerede vært i Oslo Vinterpark 15 desember og 15 mars. De har vært i Hemsedal 1 februar og 15 februar. Etter det kommer de også til Trysil 29 mars og 18 april.

For å se video fra TAC jr. i Hemsedal 1 februar produsert av Playboard trykk her

Det er selskapet Fast Forward management & event og The Arctic Challenge som står bak ideen, som ble testet første gang under The Arctic Challenge vinteren 2013. Nesten 100 barn kom for å kjøre sammen med en inspirert Terje Håkonsen. Han kommer også til å dukke opp på noen av arrangementene i vinter.

Initiativet er finansiert av Skistar, Oslo Vinterpark og Bergesenstiftelsen. I vinter ble The Arctic Challenge reddet i siste sekund av Bergesenstiftelsen, som støttet Drink Water-prosjektet. Drink Water, en amerikansk organisasjon som oppfordrer snowboardere til å drikke og spise sunt, er gjort til hovedsponsor i The Arctic Challenge takker være Bergesen. Dette gode budskapet tas videre til barna gjennom TAC jr.

TAC jr har også støtte fra Statens Landbruksforvaltning gjennom Fast Forward, som sørger for at all mat og drikke er økologisk. Alle deltakerne får gratis mat og drikke, og det koster heller ikke noe å delta. For de 100 første påmeldte på hvert arrangement, blir det også gratis startnummer med ekte TAC-design.

- Vi håper på stor interesse, og vi gleder oss masse til å reise rundt med dette fantastiske opplegget. Vi er stolt over å kunne presentere et konsept basert på sunne verdier og sunn mat og produkter. Det er krevende å få til idrettsarrangementer som dette uten sponsing av sukkerindustrien, men det er derfor enda mer tilfredsstillende at vi har fått det til takket være våre støttespillere”, sier Jan Erik Gullaksen, som er ansvarlig for opplegget gjennom selskapet Fast Forward Management & Event AS.

 

TAC jr er åpent for både snowboard og twintip

Info og påmelding: www.ffw.no   Mail: post@ffw.no  Facebook: The Arctic Challenge jr.