NyheterSinnsyk kjøring i nattens pipe-finale!

Sinnsyk kjøring i nattens pipe-finale!

Tidenes pipefinale?

Skrevet av Peter Gløersen, 29. Jan, 2018

NRK sendte ikke sende finalen i X Games pipe. Nå kalles nattens finale for tidenes pipe-konkurranse. Du kan heldigvis se galskapen her. 

Du gikk kanskje glipp av finalen i pipe, men frykt ikke – du kan se den her:

 

 

——————*** SPOILER*** ———— —— 

 

 

UNDER DETTE PUNKTET KOMMER MEDALJE-RUNSENE

 

 

——————*** SPOILER*** ———— ——  

 

Ayumu Hirano vant konkurransen med back to back 1440-er og 99 poeng. Han viste hvor standarden kommer til å ligge i OL. Vil Shaun White, Iouri Podlatchikov eller Scotty James tukte ham i Pyeongchang?

 

 

Australske Scotty James har gått enormt på store rotasjoner hele sesongen. I natt tok han sølv med et hinsides run til 98 poeng. Han har kommet en lang vei fra han var med i Vancouver-OL, som 15-åring, og var australias yngste olympier de siste 50 årene. 

 

Ben Ferguson er en av de mest stilfulle kjørerne på et snowboard om dagen. Typisk omtalt som din «favorittsnowboarders favorittsnowboarder», og oser av klasse fra sin air til fakie-dropin til carven i bunn. Se hans rå run til 95 poeng, med blant annet bs 360 stale og switch mctwist!  

 

PS: Da Shaun White fikk 100 poeng for sitt run i Snowmass, stjal Ben Ferguson mange snowboarderes hjerter med sitt «perfect 10»-run. Klikk HER for å se det

 

 

Chloe Kim fortsetter dominansen sin i pipe. I natt gjorde hun et run med back-to-back 1080-er, og viste at jentene har progresjon i alle grener om dagen. 

 

 

PS: Shaun White trakk seg i siste liten fra X Games for å hvile inn mot OL. Neste gang du får se han blir i Pyeongchang. Med hans konkurranseinstinkt kommer han til å gjøre alt remmer og tøy kan holde for å ta tilbake gullet. Iouri Podlatchikov er regjerende olympisk mester, og kjørte X Games-finalen, men falt stygt og brakk nesen. Se fallet HER.


Ses i Wyller-pipen på tirsdag, da eller?!