Nyheter- Moro å vise at snowboard er noe mer enn konkurranser, synes Simen Røisehagen i Lazerkitteh. Foto: Morten Engelien

- Moro å vise at snowboard er noe mer enn konkurranser, synes Simen Røisehagen i Lazerkitteh. Foto: Morten Engelien

Trøkk i gata med Lazerkitteh

Skrevet av Julie Berge, 07. Mar, 2012

I samarbeid med Playboard har snowboardere i Lazerkitteh filmet stunts og triks som skaper trøkk i gata med snowboard på beina. Gutta vil gjerne vise at snowboard er noe mer og annet enn bare konkurranser. 

Innholdet i Trøkk i gata-filmene er det Lazerkitteh som står for. Kjernen i gruppa er gutter fra Toten og Gjøvik Snøbrættklubb. Det er også dem vi ser mest av i filmene, der gutta er å se i ville triks med snowboard på beina, både i bratte trapper og på gatenivå.

Trøkk i gata-filmene er, ifølge Lazerkittehmedlem Simen Røisehagen, mest for moro, og for å vise at snowboard er noe annet og mer enn konkurranser. 
– Vi er ikke flinke i konkurranser, men vi er veldig flinke til film! Dette har resultert i sju episoder med gatetrøkk fra Gjøvik og Toten-gutta.

 Lazerkitteh har nå over 830 likes på Facebook.
- Det begynner å nærme seg noe, sier Røisehagen, som mener grunnen til at folk digger Lazerkitteh er at få har gjort lignende, dette er noe eget. Tilbakemeldingene gutta har fått er at dette er kult!

Ny episode av Trøkk i gata kommer alt på fredag, og kan da finnes på playboard.no og på snowboardforbundets nettsider. Vi gleder oss til flere sprø snowboardstunts fra gata. 

 

Lazerkitteh: "Trøkk i Gata" Ep. 1:

Lazerkitteh: "Trøkk i Gata" Ep. 2:

Lazerkitteh: "Trøkk i Gata" Ep. 3: