NyheterNever been done, telemarksgutten Jørn Simen Aabøe pusher trippelcorkingen enda lenger

Never been done, telemarksgutten Jørn Simen Aabøe pusher trippelcorkingen enda lenger

Verdens første trippel frontside rodeo

Skrevet av Henrik Thorsen, 09. Mai, 2012

Jørn Simen Aabøe (21) fra Kragerø i Telemark landet for noen små uker siden, ett triks som ser helt playstation ut, som ingen andre har gjort før i hele verden. Vi måtte jo selvfølgelig slå av en prat.

SE VIDEOEN NEDERST I ARTIKKELEN

Halla dude. Hvordan går det? Hvordan vil du oppsummere sesongen?

Det går bra med meg. Hatt en jævli bra sesong. Har fått kjørt masse snowboard. Mest i Norge, men fikk også kjørt to konkurranser i utlandet, Nike Chosen og Snowboardfest i Slovakia. Kjørt masse med Odd Roar Solerød, Bjørn Jo Jenssen og Markus Olimstad.

Når begynte du med snowboard og hvor holder du til på vinteren?

Begynte å kjøre i Hemsedal, når jeg var 6-7 år gammel. Kjørt mye i Vierli, og det gjør jeg fortsatt. Er også medlem i Grenland Snowboardklubb.

Så, hvorfor frontside triple rodeo?

Synes bare hopper var så digg. Gjorde dobbel frontside rodeo, og den gikk nesten litt for seint. Så da var det bare å gønne på. Hadde egentlig tenkt på å gjøre trikset et par måneder, og hadde claimet det på forhånd, så var litt press. Men det satt heldigvis på tredje forsøket!

Og hva er planen fremover da?

Skal satse 100% på snowboard til vinteren. Prøve å kjøre større konkurranser i utlandet, og bare pushe på så mye som mulig.

Noen du vil gi en shout-out til?

Vil takke Jonas Greve på Cyclone. Alle som jeg kjører brett med. Odd, som pusher meg. Og hele Vierli-gjengen!

PS! Jonas Greve kunne fortelle at Jørn Simen i løpet av svært kort tid blir lansert som Billabongs nyeste internasjonale pro. Da befinner han seg i selskap med karer som Wolle Nyvelt, Tadashi Fuse og Annti Autti. Vi applauderer! Han kjører også for Monster og Von Zipper.

Jørn SImen Aabøe Triple Frontside Rodeo: