NyheterPlayboard vs. tacky i rail mediachallenge

Playboard vs. tacky i rail mediachallenge

Vi utfordrer: Tacky og Playboard til mediachallenge!

Skrevet av Trude Alnæs, 30. Mar, 2012

Alle vet at Playboard og Tacky er våre to godt likte mediapartnere. Det alle ikke vet, men vi har snappet opp, er at flere av de som jobber der har et ønske om å vise hvem som er best på rails. Det var med tårevått blikk at Peter Glørsen (redaktør i Playboard) kommenterte dagens uoffesielle NM i rail på Vierli bak tilskuergjerdet. - "hadde vi bare kunnet få kjøre skulle vi vist dem"...Det er jo selsakt sin kollega Stian Frøysang han skal sende i stormen men det er Playboard like fullt.

Okey da, dere skal få sjansen, forbundet utfordrer til mediachallenge i morgen på Vierli.

Tacky har vist litt mindre interesse for denne utfordringen som har ligget i lufta noen dager men det kan være en del av taktikken. Det gjenstår vel bare å se, the challenge is on!

Reglene er som følger:

Tacky og Playboard må velge ut sin beste medarbeider som skal representere sitt crew. Han får velge en valgfri kjører i tillegg til seg selv. Vi hører rykter om at Playboard allerede har hatt talentspeider ute..

Formatet er "game of skate"

Tid er ikke gitt men det kommer til å skje i morgen på Camp Vierli.

Vinneren får et rail-setup til odel og eie til å ha utenfor kontoret eller hvor det måtte passe. Kravet er at de er medlemmer av forbundet såklart.

Vi dokumenterer det hele med både video og bilder, så ikke fortvil, dette får du høre mer om!

Etter avsluttet konkurranse i dag var representanter fra begge sider ute å testa greiene. Det så ut til å gå sånn passe smertefritt men vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss til i morgen, stay tuned...

"Practise" torsdag kveld blant noen av de mulige deltakerene...