NyheterFoto: Process Films

Foto: Process Films

Vil du bli helt rå på brett?

Skrevet av Bijora Sardarian, 02. Feb, 2017

Søndag 5. Februar slår Heming Adrenalin på stortromma og inviterer til lansering av pipeprosjektet 2017, vi anbefaler alle til å stikke innom!! 

Pipe er noe av det mest krevende man kan kjøre, man blir kjent med brettet, gravitasjonen og får en helt annen bueforståelsen enn når man kjører Slopestyle. Som om ikke det er nok, kan kjøreteknikken overføres til all snowboardkjøring sier Marius Håker, Snowboardforbundets talentansvarlig. I tillegg metter en stor pipe alles behov, det er gøy å rippe lippen for nybegynnere, og det er fett for de beste å fly fem meter over copingen.

Vi stilte prosjektleder Anne Jorunn Tysseland noen spørsmål i forbindelse med helgen og prosjektet:

Hei Anne Jorunn, hva kan de som møter opp på søndag vente seg? 
Søndag 5.februar starter vi dagen med en åpen trapolineøkt i Heminghallen, vi byr blant annet på uoffisiell NM i vegghopping! Videre presenterer vi pipeprosjektet i storsalen, her blir det nyttig informasjon om hva som skjer utover vinteren, og hvordan du som utøver/klubb kan dra nytte av prosjektet. Pipetrenerne vil være tilstede! 

Vi hører rykter om at dere har funnet en bra Snowboardtrener? 
Ja, vi er veldig glad for å ha med oss Fredrik Austbø, han er en dyktig pipekjører med mye erfaring, vi mener han kan være med på å legge til rette for utvikling og pipeglede!

Hvem er pipesatsningen for? 
Det er for alle ski-og snowboardutøvere i hele Norge, uansett nivå og alder. Du er velkommen enten du ønsker å satse, lære deg noen triks, eller bare teste og leke. Det er mange gode grunner til å utfordre seg i pipe, kjøringen gir inspirasjon, variasjon og man kan dra god nytte av å utvikle seg i pipe på tvers av grener, da vi ser at flere velger å legge inn buer og pipeinspirerte elementer også i slopestye. Vi ønsker at prosjektet og Wyllerpipen skal benyttes av fler enn Oslobefolkningen, og tilbyr derfor tilrettelagte treningssamlinger for klubber og treningsgrupper fra hele landet. Prosjektet ønsker å dekke utgifter som hall-leie, ekstra trenerutgifter og selvsagt trening i pipen. Vi håper å gi dere et bra tilbud - hvor kun overnatting og mat må dekkes selv. For booking og koordinering av samlinger kontakt Anne Jorunn Tysseland på telefon: +4745433001 eller mail: ajtysseland@gamil.com

Forventer dere å avle noen hardbarka pipekjørere? 
Vi ønsker å bidra til å bygge et større pipemiljø i Norge, hvor vi tilrettelegger for satsning, utvikling, mestring og pipeglede. Gjennom vinteren vil deltagere få ukentlig oppfølging av dyktige trenere på ski og Snowboard, videre ønsker vi å legge til rette for innholdsrike pipesamlinger for klubber og lag- hvor vi kan tilby kombinert barmark/trampolinetrening i Heminghallen, med pipetrening i Wyller. Vi håper at tiltakene øker pipeinteressen og ferdighetene til norske snowboard og freeskiutøvere, og videre er det jo helt rått om vi klarer å avle frem noen fremtidige pipestjerner!

Noe annet du vil tilføye? 
Tirsdag 7. februar fra kl 19.00 - 21.00 inviterer vi alle til vår første pipetrening. Vi rigger opp med musikk, god stemning og pølser på grillen! Stevje Sandlie og Fredrik Austbø vil være tilstede. Vi gleder oss til å se deg i pipen og håper alle blir med på første smaksprøve under pipetreninga. 
 

Program den kommende uken: 

4.FEB - WYLLERPIPEN ÅPNER!! 

5.FEB - 12.00 - 14.00 Åpen trampolinetrening & NM i vegghopping - Trampolinehallen, Heming 

5.FEB - 14.00 - 16.00 Presentasjon av pipeprosjektet 2017 - Storsalen, Heming 

7.FEB - 19.00 - 21.00 Første pipetrening med grill og musikk 

Gratis pipetrening tirsdager og torsdager kl. 19.00 - 21.00 hele sesongen!

 

Følg med på FACEBOOK for oppdatert informasjon gjennom sesongen