NyheterTeam battle førstkommende lørdag i Varingskollen

Team battle førstkommende lørdag i Varingskollen

Vil du ha med teamet ditt på The Team Battle 2014

Skrevet av Trude Alnæs, 31. Mar, 2014

Bernhard sports i samarbeid med Burn mm. arrangerer team battle førstkommende lørdag. Sjekk ut konseptet nedenfor. Vi oppfordrer jenter til å melde seg på med et team, er allerede ett påmeldt. Konkurransen er helt uhøytidlig, og koster ingenting. Bli med!

The Team Battle Snowboard 2014 er konkurransen der norske team fighter om heder, ære og 20.000 kr. Alle norske team er invitert til årets oppgjør i parken i Varingskolle, Lørdag 5. April  klokka 12. Det konkurreres i slopestyle med 4 manns team, der alle elementer i parken skal brukes. Hele parken med heis er som en lekegrind, lukket kun for The Team battle i en  3 timers jam. Reglene er enkle: Teamet sier selv når de er klare for å droppe inn, kjører så mye de vil og hvor de vil. Eneste regel er at de må droppe inn sammtidig og gå på heisen sammtidig, hvem og hvor de kjører er fritt valg. Kriterier for dømmingen er: teamspirit, variasjon, kreativitet, style og tricksnivå.

Teams kan være: sponsorteam, kompiser, girls, mix, tightpants, baggy pants, tall tees - what ever!  Så lenge det blir stemmning...

Har du ett team som vil kjøre The Team Battle Lørdag 5. April? 3-4 riders pr. Team 

Påmeldingsavgift kr 1000,- pr team, alt går i prmiepotten og tilbake til shrederne

Melde på ett team: post@bernhard.no eller ring 66960841