NyheterDen norske gjengen er klare! Foto: Board.tv

Den norske gjengen er klare! Foto: Board.tv

World Rookie Finals i Ischgl

Skrevet av Julie Berge, 12. Apr, 2012

World Rookie Finals samler verdens beste snowboardkids i Ischgl denne uka. En stor gjeng unge, norske talenter er i Østerrike nå for å delta i årets største event. 

The World Rookie Tour er den største internasjonale serien for unge snowboardere og den samler over 600 kjørere fra hele verden. Nå er 20 lag på plass i Ischgl for å delta i Protest World Rookie Finals. 4-stjerners eventet er sesongens viktigste, og årets WSF World Rookie Champions skal kåres.  

Og det er ikke bare heder og ære det kjempes om i Østerrike, men også 30.000 euro i pengepremier, tilbud om photoshoots med Onboard og Cooler, Golden tickets til World Rookie Fests 2012/13, tickets til Halfpipe Rookie Fest 2013 i Monte Bondone Italia, Freeride Film Trip til Østerrike, masse stæsj og trofeer.

Representanter fra Norge er 
Ole Christian Hagen, Jonas Veddegjerde, Petter Kristiansen Grøn, Fredrik Sundfør, Marius Bakken, Anders Suua, Sigurd Vaagland, Sigurd Lindquist, Mons Røisland, Haakon Kjøll Eilertsen, Stefan Perchla, Bendik Gjerdalen, Isak Ulstein, Fritjof Tischendorf Sæther, Hanne Kjøll Eilertsen, Nora Andersen og Karoline Seljevoll Herleiksplass. Store sjanser for gode resultater med andre ord! 

I dag skal juniorene trene i coursene i Ischgl, imorgen er det kvalifisering og finalene skal kjøres på lørdag. Det blir hard konkurranse, men vi har troen på de norske deltakerne!   

Følg Protest World Rookie Finals 2012 online på nettsidene, Facebook og Vimeo. Det vil også komme rapporter på Snowboardforbundets nettsider.  

Protest World Rookie Finals 2012 Day 1: Arrivals:

Protest World Rookie Finals 2012 - Training Day: