NyheterDet siste vi gjorde før sommeren var Paracamp på Juvass, som ble en kjempesuksess (bildet fra i fjor). Foto: Matias Fosso.

Det siste vi gjorde før sommeren var Paracamp på Juvass, som ble en kjempesuksess (bildet fra i fjor). Foto: Matias Fosso.

God sommer!

Skrevet av Peter Gløersen, 03. Jul, 2018

Etter en fantastisk sesong tar Snowboardforbundet sommerferie.

Snøen er smeltet og sesongen er over for vår del. Mange nyter fremdeles snøen på Folgefonna, men juli betyr sommerferie for Snowboardforbundet. 

Sesongen vi legger bak oss har vært innholdsrik og bra. Noe av det siste vi gjorde før ferien var å bestemme at vi skal lage Brettforbundet, på årsmøtet i juni. Det arbeidet starter vi med til høsten, sammen med skate og surf. I år har vi også lansert Direktemedlemskap - en enkel måte å bli medlem av Snowboardforbundet, og få en rekke medlemsfordeler. 

I vinter har vi også arrangert norgescup med masse kids rundt omkring i landet. Samtidig har vi arrangert alternative konkurranser som banked slalom i Lofoten og ikke minst Team Battle på Kvitfjell. 

Landslaget har reist verden rundt og konkurrert i blant annet OL, X Games,  og US Open for å nevne noe. Allerede i august er landslaget tilbake og konkurrerer, da Air & Style for første gang er i Sydney, Australia. 

I august returnerer også Snowboardforbundet til kontoret. Vi er allerede i gang med planleggingen av sesongen, og har mye spennende på gang. Første event blir Snowboardawards den 20. oktober. Du kan allerede sende inn forslag til nominerte til awards@snowboardforbundet.no. 

Alle oss i Snowboardforbundet ønsker deg en god sommer, enten det er på Folgefonna, eller om du skal skate eller surfe i sommer.

Sees i august! 


Om det er noe som haster og du skulle ha behov for å kontakte oss i juli, prøv først Ola Keul. Kontaktinformasjon finner du HER