NyheterFoto: Karl Filip Singdahlsen / Norges idrettsforbund

Foto: Karl Filip Singdahlsen / Norges idrettsforbund

OL over for Røisland

Skrevet av Peter Gløersen, 11. Feb, 2018

Mons Røisland skal opereres etter skade på trening.

Da slopestylefinalen skulle starte kom den triste beskjeden om at Mons Røisland ikke stiller til start. Skaden så stygg ut, og Røisland ble fraktet til sykehus.

Røisland skriver følgende på instagram (oversatt):
«Vet ikke hvor jeg skal starte… Jeg hadde det så gøy på trening i morges, frem til jeg hadde det verste fallet i mitt liv. Brakk brystbeinet og skadet scener i skulderen, som får beinet til å stikke ut. Opereres i kveld, og med et tungt hjerte er OL over for meg. Takk for hyggelige meldinger og «good vibes». Jeg kommer tilbake»

 

Ny oppdatering søndag 11.februar:

Brudd i brystbeinet for Mons Røisland

OL er dessverre over for Mons Røisland etter fallet på treningen foran søndagens slopestyle-finale. Det er en tydelig preget og trist utøver som innser at OL-eventyret er over:

- Det er mer vondt i sjela og hjertet nå enn fysisk. Ut ifra omstendighetene går det greit med meg, men jeg er selvfølgelig utrolig skuffet. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, da blir jeg bare mer trist. Det er utrolig kjipt, og ekstremt dårlig timing, sier Mons Røisland.

- Mons har fått påvist brudd i brystbeinet, samt ligamentsskade i skulderen. Han blir på sykehuset til i morgen for observasjon. Det er ingen skader på indre organ, sier fysioterapeut i Olympiatoppen, Lars Haugvad.

Røisland flyr hjem til Norge på førstkommende onsdag.

 

LES OGSÅ: Slik gikk det i slopestylefinalen